mandag 7. april 2008

Ringmur og støping av såle..

Dette er ikke noe vi har greie på i det hele tatt. Kjenner pulsen øker og stresset komme. Har prøvd å lese meg frem til noe informasjon, men det er jo flere alternativer her også. Ringte Vallset mur og puss istad for å høre om de kunne gjøre et kostnadsoverslag for oss, men de trengte tegningene før de kunne gi oss et overslag. Vi har egentlig fått med oss en som har litt peiling til å hjelpe til med dette, men begynner nå å vurdere å la et firma gjøre det, så blir de stående som ansvarlige også. Ikke lett.. Håper det ikke kommer på flere hundre tusen.

Skal forresten i kommunen i dag og plukke ut de papirene jeg vil ha!? fra det som er registrert på den tomta som vi skal kjøpe. Det kan være greit, så får vi litt mere informasjon om hvordan vi skal legge vann og kloakk inn og ut av huset. De har også vært å tatt prøver for å sjekke at det er godkjent med spredegrøfter.

Vi er veldig usikre på oppvarmingskilden til huset vårt. Skal vi ha vannbåren varme? Hva skal vi isåfall ha som oppvarmingskilde til vannet? Jeg tror vi har bestemt oss for at vi iallfall legger rørene til vannbåren varme i såla, og så får vi se hva vi velger å gjøre senere. Er ihvertfall veldig greit å ha det klart, ville vært kjedelig å ikke gjort det og så angret seg. Noen som har gode forslag eller tips så er det bare å komme med dem:) Skal også høre med rørleggeren hva han vil anbefale oss å gjøre også. Sist men ikke minst så må vi jo se på kostnadsbiten også.

Tenkte vi skulle forhøre oss med han vi vurderer å bruke som graver om han ville være med og se på grunnen og hvor mye vi må forvente å grave vekk og fylle på. Og så håper vi at han vil være litt snill med oss siden det er slekt vi snakker om.. Hehe:) Men vi får se!

Ingen kommentarer: